LÆSEKLASSEN

Dette tilbud er for dig, som har gået i læseklasse eller har så store læse/skrive udfordringer, at der er brug for en helt særlig indsats.

HOLD

Du er på hold med de øvrige elever både i fagene samt på studielinerne, således din skoledag passer til dine interesser og uddannelsesplaner. Vi fortsætter med at bruge CD-ord og du bliver meldt ind i NOTA, så dine faglige tekster kan læses digitalt.

STØTTELÆRER

Du får tilknyttet en lærer, som har særlige kompetencer indenfor pædagogik og læsning og kan støtte dig i skriftlige opgaver og i din læseudvikling. Denne lærer følger dig året igennem og støtten fortsætter frem til afgangsprøverne.

EKSTRA TIMER

Du tilbydes ekstra timer i dansk, engelsk og matematik, hvor undervisningen er særlig tilrettelagt for elever i læse-skrive vanskeligheder.

OPTAGELSE

Optagelse foregår igennem din UU-vejleder. Det er vigtigt at du og dine forældre taler med din UU-vejleder, om dette tilbud er det rigtige for dig.